Concrete voorstellen

Hieronder vind je een overzicht van de voorstellen die zijn ingediend voor Heeten Durft. Deze gaan door naar de volgende stap in de burgerbegroting. De indieners willen het project graag uitgevoerd zien en hebben daar een ambassadeur voor. De naam van de ambassadeur staat bij het project genoemd. Heetenaren kunnen ook suggesties indienen: deze idee├źn zijn bedoeld ter inspiratie. Ze gaan niet door naar de volgende stap in de burgerbegroting (tenzij iemand het alsnog indient als voorstel).
Proefdraaien - fiches

voorstel-Toegankelijkheid Heeten verbeteren-20-02-2020
Toegankelijkheid Heeten verbeteren

Nederland maar ook Heeten vergrijst, vandaar ben ik zeer actief om Heeten toegankelijk te maken. Als er anderen zijn die hierbij willen aansluiten, meedenken over wat er kan, samen optrekken: dat zou ik graag willen.

woensdag 19 februari 2020
Heeten Durft - Voorstel
Woningbouw voor jong en oud

Voor jonge mensen voldoende starterswoningen en voor de 60+ betaalbare woningen/appartementen zodat zij zolang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. (levensbestendige woningen).

dinsdag 18 februari 2020
Heeten Durft - Voorstel
Aankleding van het dorp.

Zou graag zien dat het voor de bewoners van het dorp als ook de voorbijgaande toerist aantrekkelijker wordt. Dit in de vorm van gezellige bloembakken op het dorpsplein als ook bij de entree van het dorp en op de rotondes. Het zou het dorp letterlijk sieren en de toerist zal afstappen om er even te verblijven.

dinsdag 18 februari 2020
Heeten Durft - Voorstel
schooltuin en boomgaard

Een moestuin en een boomgaard en een bloemenstrook is niet alleen leuk en leerzaam voor kinderen maar ook voor de rest van de heetenaren. Kinderen vinden het leuk om te zien hoe alles groeit maar ook om samen een bos bloemen te plukken of appels ,noten, bessen en pruimen mee te nemen.

vrijdag 13 maart 2020
Heeten Durft - Voorstel
Informatievoorziening Heeten

Met dit voorstel hoop ik te bereiken dat wij alle ontwikkelingen, activiteiten, nieuws in ons mooie dorp Heeten op EEN informatiesysteem voor iedereen toegankelijk is. Dit digitaal systeem, lees: app, site, narrowcasting, of mogelijk nieuwe vorm , moet ook de mogelijk hebben om, indien gewenst ,op papier weergegeven kunnen worden.

zondag 8 maart 2020