Home

Heeten Durft! samen keuzes te maken voor óns dorp!

 

Wij als inwoners van Heeten durven samen afwegingen en keuzes te maken over waar we gemeentelijk geld aan willen besteden. Keuzes die eerst in het gemeentehuis gemaakt werden, maar nu in ons dorp. De gemeenteraad van Raalte geeft ons daarvoor de ruimte. Samen pakken we die verantwoordelijkheid, want wij zijn niks te bange! Dat doen we omdat we een hechte gemeenschap belangrijk vinden. En we versterken zo de samenwerking en het vertrouwen tussen de inwoners en de gemeente. Door de overzichtelijke aanpak zien jong en oud bovendien hoe democratie werkt en dat hun inbreng invloed heeft.

 

Elke inwoner van Heeten tussen 8 en 108 jaar mag meedoen. Van februari tot juni 2020 (ivm corona: tot en met voorjaar 2021) gaan we een aantal keren met elkaar in gesprek en nemen we beslissingen over wat wij belangrijk vinden voor Heeten. De data vind je in de agenda. Of je nou één keer komt of vaker: sluit aan bij bijeenkomsten wanneer het jou schikt.

Heeten van bovenaf

Het laatste nieuws

Hieronder staan onze laatste nieuwsberichten.

Deze week in dorpsblad 't Kevertje, de uitnodiging voor zaterdagmiddag 24 oktober, 14.

zondag 6 september 2020

Deze week in dorpsblad 't Kevertje, de uitnodiging voor zaterdagmiddag 24 oktober, 14.00 - 15.30 Trefpunt. We gaan 't dan hebben over de ideeën waar Heeten mee is gekomen: wat vind jij het beste idee? En wat is nodig om dit voor mekaar te krijgen? Nieuwe ideeën zijn natuurlijk ook welkom. Er zijn tot nu toe 4 concrete voorstellen. Dat zijn ideeën waar ambassadeurs voor zijn. Verder 18...

Bekijk het volledige bericht

Doorkijkje naar het najaar - afhankelijk van corona pakken we dan de draad weer op met de burgerbegroting.

maandag 20 juli 2020

Doorkijkje naar het najaar - afhankelijk van corona pakken we dan de draad weer op met de burgerbegroting. In september laten we van ons horen. Er zijn in ieder geval een boel mooie ideeën in Heeten - die houden we natuurlijk warm. Zie www.heetendurft.nl voor alle voorstellen en suggesties. Vul gerust verder aan. Fijne zomer gewenst voor nu!

Ivm corona passen we de planning waarschijnlijk aan.

zaterdag 14 maart 2020

Ivm corona passen we de planning waarschijnlijk aan. Op de website zetten we binnenkort aangepaste data.

Opborrelavond 1 zit er op.

woensdag 11 maart 2020

Opborrelavond 1 zit er op. In gesprek kom je tot 'n bult mooie ideeën voor Heeten. Zoals: - digitaal infopunt voor en door het dorp - waterspeelplaats tussen dorp en kanaal - ontmoetingsplek op dorpsplein - welkomstpakket voor nieuwkomers - gezamenlijke boomgaard/moestuin/bloementuin - veiligheid en toegankelijkheid 'rondje om de kerk' - zelfvoorziening zorg, energie en voedsel - invulling...

Bekijk het volledige bericht

Kom je op woensdag 11 maart ook een bakkie doen in het Trefpunt?

vrijdag 6 maart 2020

Kom je op woensdag 11 maart ook een bakkie doen in het Trefpunt? We beginnen om 20.00 uur #opborrelen #gezellig #saaievergaderingenkunneneenanderekeerwel Er zijn al echt mooie suggesties binnen! En concrete voorstellen. Op de website staat wat er tot nu toe al aangemeld is: https://heetendurft.nl/suggesties (En klik meteen ook op het kopje 'voorstellen').

Bij Cafe Lowietje Heeten - jeugd van Heeten willen we ook graag horen natuurlijk!

vrijdag 14 februari 2020

Bij Cafe Lowietje Heeten - jeugd van Heeten willen we ook graag horen natuurlijk!