Jouw idee

Deze website is bedoeld om jouw/jullie ideeën te delen met andere Heetenaren en de gemeente. Er zijn twee manieren:

Suggesties

Prille of concrete ideeën ter inspiratie, waar (nog) geen ambassadeur voor is. Of iets waar je trots op bent in Heeten. Je wilt het dus niet als voorstel indienen, maar vindt het wel tof om te delen. De suggesties komen op de website te staan en worden bij bijeenkomsten aan de wand geplakt, ter inspiratie voor anderen.

Voorstel voor Heeten Durft

Dit betekent dat je je idee aanlevert voor de volgende stap van de burgerbegroting: bespreken met andere Heetenaren. Je zou het idee graag uitgevoerd zien en hebt daar ook een ambassadeur bij. Scroll naar beneden of klik hier om jouw voorstel aan te melden. Voorstellen waar genoeg draagvlak en benodigd geld voor blijken te zijn, maken kans om uitgevoerd te worden. Wie weet gaat het lukken!

Pony's en kerk plein Heeten


Het formulier wordt geladen.

Suggesties

A.

Alles wat je hier invult wordt openbaar gedeeld.

B.

Zet er ook bij waarom je/jullie denken dat dit leuk/zinvol/interessant is.

C.

Als je/jullie trots zijn op iets dat er al is in Heeten, laat dat ook vooral horen:
Voorstel voor Heeten Durft

Jouw gegevens

Alles wat je hier invult wordt openbaar gedeeld, behalve je mailadres en telefoonnummer. Deze zijn beschikbaar voor de gemeente Raalte en de werkgroep Heeten Durft! om je te bereiken als contactpersoon voor het voorstel.

De ambassadeur(s) is/zijn nodig om jullie voorstel zo duidelijk mogelijk uit te leggen aan andere Heetenaren, of als contactpersoon als er bijvoorbeeld nog vragen zijn over jullie idee.
A.

B.

Bijvoorbeeld: vergroten saamhorigheid, verlagen kosten/verhogen inkomsten, meer reuring, versterken duurzaamheid, behoud jongeren in het dorp, minder vergaderen, geen dingen dubbelop doen, veiligheid groter, voorkomen eenzaamheid, verbeteren economie, efficiënter werken, mooiere omgeving.

C.

D.
Wie en wat is nodig om het voor elkaar te krijgen? Vul dit per onderdeel in. Hoe concreter, hoe beter:

* Maak de plannen zo concreet mogelijk, zodat ook andere inwoners van Heeten er een mening over kunnen vormen.


{{errors[0]}} {{errors}}